Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: contact_form_blocks. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /var/www/vhosts/nuclimedia.com/httpdocs/includes/bootstrap.inc).

La clau de l'èxit

LionesesLa nostra recepta secreta: il.lusió

Ens agrada molt fer pastissos i ens agrada molt que agradin. El nostre compromís va més enllà de la simple elaboració de postres. Cuidem cada detall per oferir pastissos de la més alta qualitat buscant el gust de lo autèntic.

 

Qualitat natural

 

Estem molt compromesos amb les expectatives dels nostres clients, per això utilitzem ingredients de primera qualitat. Sense trangènics, olis hidrogenats o processos industrials que poden interferir en el sabor natural dels nostres postres.

 

Pastissos per tot i per tots

 

Un aniversari, un comiat, una festa... qualsevol ocasió mereix ser endolçada, inclús per aquells que normalment han d'abstenir-se, hem preparat pastissos especials per alèrgics, per celíacs, intolerants a alguns ingredients, diabètics... així no hi ha excusa. Tan si és amb companyia de molts o és cosa de 2, hi ha un pastís per tots.